Tarieven

Tarieven en voorwaarden

 

Wij krijgen wel eens vragen over de door ons gehanteerde tarieven.

Wij zijn transparant in alles wat we doen, dus ook in onze tarieven. Daarnaast geven wij u graag een toelichting op factoren die van invloed zijn op deze tarieven.

 

Kleine klussen en storingen

Niet alles kan worden gepland. Het is moeilijk om aan de telefoon een inschatting te maken van de benodigde tijd die nodig is om u te helpen. Daarnaast is er bij elke opdracht, klein of groot,  tijd voor werkvoorbereiding en financiële afhandeling nodig. Houdt u er daarom rekening mee dat wij altijd minimaal een half uur factureren.

 

Prijsindicatie 

Als u een prijsindicatie wenst voorafgaande aan de werkzaamheden, dan proberen wij u een zo goed mogelijke prijsindicatie te geven op basis van de beschikbare informatie. Wij zijn zorgvuldig in het berekenen van deze prijsindicatie, maar het is geen vaste prijsafspraak. Ondanks alle inspanningen om tot een goede prijsindicatie te komen, kan het gebeuren dat tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden blijkt dat er meer werkuren nodig zijn voor een correcte oplevering. Ook onze ervaren medewerkers lopen tegen onvoorziene situaties aan en kunnen niet door muren of vloeren heen kijken en om vooraf precies te zien hoe de situatie is.

 

Benodigd materiaal in de auto en in het magazijn

Onze monteurs hebben een beperkt assortiment aan materiaal in hun auto. Daarnaast wegen zij vooraf zoveel mogelijk af welk materiaal er extra meegenomen moet worden. Ondanks dit voorwerk  kan het voorkomen dat zij terug naar de zaak moeten om het juiste materiaal op te halen. Dit valt onder het reguliere werk bij de opdracht.

Wij proberen dit natuurlijk tot een minimum te beperken.

 

Uurtarieven en toeslagen 2020*

Voor iedere opdracht die wij in behandeling nemen moeten we kosten maken. Zo heeft de monteur tijd en een auto nodig om bij u te komen en gebruikt hij speciale gereedschappen.  Ons tarief start op het moment dat de monteur zijn materialen bij elkaar pakt en naar de klant toe rijdt. Verder brengen wij u de gebruikte materialen in rekening.

 

Monteur                                €  53,24 incl. 21% btw

Leerling monteur                  €  38,72 incl. 21% btw

Tarieven Storingsdienst

Werkdagen na 16.30 uur     €  79,86 incl. 21% btw

Zaterdag                              €  79,86 incl. 21% btw

Zon- en feestdagen             €  93,17 incl. 21% btw

 

* Reistijd wordt als werktijd gerekend en parkeerkosten worden doorberekend.

 

Contact

Westeind 8
9471 CN  Zuidlaren

T 050-409 37 87
M 06-10 68 49 46
E  info@lampeloodgieter.nl