Zink- en dakwerk

Ook voor dak- en zinkwerk kunt u terecht bij Lampe Loodgietersbedrijf. Een dak moet uiteraard waterdicht zijn

en het gebouw beschermen tegen alle weersinvloeden. Maar het dak moet ook passen en aansluiten bij uw woning of bedrijfspand. Het plegen van onderhoud is van groot beland voor de levensduur van uw dak.

Blad verwijderen van daken en uit goten, het repareren van beschadigingen zijn enkele werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.
Mocht u lekkage aan u platdak hebben of is uw dak gewoon aan vervanging toe neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen dan de situatie ter plaatse komen bekijken om een passende oplossing te vinden voor u.

Zinkwerk behoort tot een van onze specialiteiten. De montage en verwerking van zinkwerk vereist veel kennis en ervaring die bij onze medewerkers aanwezig is. Wanneer zinkwerk vakkundig is aangebracht gaat dit jaren mee zonder onderhoud. Het herstellen of vernieuwen van zinken goten, alle voorkomende zink werkzaamheden in en om het huis en ook completen zinken daken kunnen wij voor u verzorgen.
In onze werkplaats beschikken we over de juiste materialen en machines om desgewenst al uw zinkwerk op maat te fabriceren.
                                     
- Hemelwater afvoer
- Zinken dakgoot
- Zinken kilgoot
 
Mocht u nog vragen hebben neem contact op met Lampe Loodgietersbedrijf