Zonnepanelen & Warmtepomp

Laat de zon maar schijnen. De zon geeft u letterlijk energie. Met zonnepanelen op het dak van uw woning, garage of schuur wekt u uw eigen energie op en bespaart zo fors op uw energierekening.

Zonnepanelen (of PV-panelen)
Hoe werkt het? Zonnepanelen vangen de warmte van de zon op en zetten dit middels een omvormer om in 230V netspanning. De opgewekte energie is direct bruikbaar in uw woning.

Lampe Loodgietersbedrijf levert en installeert veelvuldig zonnepanelen op daken. Hierbij gaan we niet voor de laagste prijs, wel voor kwaliteit en service. Met zonnepanelen op uw dak bent u er nog niet. In uw meterkast moeten een aantal zaken worden aangepast. Wij zorgen ervoor dat dit op een veilige maniet gebeurt, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. 

De Warmtepomp
Een warmtepomp kan u woning duurzaam verwarmen en koelen. Hierbij word gebruik gemaakt van milieuvriendelijke energiebronnen, zoals het grondwater, de bodem en de buitenlucht. Warmtepompen hebben een hoog rendement, waardoor u fors kunt besparen op uw gasverbruik.

Werking:
Een warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht om deze vervolgens om te zetten in warmte. De warmte wordt dan via de warmwater boiler en de lage-temperatuursysteem, zoals vloerverwarming of radiatoren afgegeven.

Voordelen:
Een warmtepomp is duurzaam en energiebesparend. Het energieverbruik bij een warmtepomp is zo laag omdat er alleen elektrische stroom nodig is.
Een warmtepomp kan ook gebruikt worden in combinatie met zonne-enerige, zoals pv-panelen, zonnepanelen en zonneboilers.

Voor vragen of meer informatie over pv-panelen of over een warmtepomp, kunt u contact met ons opnemen:
telefoon nummer 050-4093787 of via e-mail: info@lampeloodgieter.nl of vul ons contact formulier in.