Verhuur mobiele badkamer

Badkamer verbouwen? Van veel van onze klanten krijgen we te horen dat ze al lange tijd nadenken over het verbouwen van de badkamer.

Wat vaak een van de redenen is om het nog uit te stellen is dat ze er tegenop zien om het een paar weken zonder badkamer te moeten doen. Dat is natuurlijk begrijpelijk, want de badkamer is eigenlijk onmisbaar.

Lampe Loodgietersbedrijf heeft daar een oplossing voor gevonden. Klanten die een nieuwe badkamer laten aanleggen kunnen die periode overbruggen met een mobiele badkamer.

Dit is een complete verrijdbare badkamer die door ons bij u in de straat, op de oprit of in de tuin gezet kan worden, zodat u de weken dat we bij u bezig zijn gewoon lekker kunt blijven douchen.
Onze mobiele badkamer is volledig ingericht met een douche cabine, een wastafelmeubel, een toilet, een urinoir, elektrische verwarming, mechanische ventilatie en een geiser voor warm water. De mobiele badkamer is gebruiksklaar.

​Iedereen kan deze mobiele badkamer bij ons huren, maar voor onze klanten die de badkamer door ons laten renoveren hanteren we extra gunstige tarieven.
Informeer vrijblijvend bij ons voor prijzen en beschikbaarheid!