Centrale verwarming

Op het gebied van centrale verwarming hebben wij een zeer ruime ervaring en bieden wij u een breed pakket op dit gebied aan.

Onder verarmingen valt namelijk niet alleen de verwarming van uw woning, kantoor of bedrijfspand maar ook de productie van warmwater om bijvoorbeeld comfortabel te douchen of snel warmwater te tappen voor de afwas.

Wij installeren verwarmingssystemen: zoals centrale verwarming, luchtverwarming en vloerverwarming. Een combinatie van verschillende verwarmingssystemen kan een goede keuze zijn.

Lampe Loodgietersbedrijf is ervaren op het gebied van:
- cv-ketel
- radiatoren
- designradiatoren
- vloerverwarming
- thermostaten
- gashaarden of gevelkachels
- zonnecollectoren.

Het kan hierbij gaan om plaatsing van een nieuwe verwarmingsinstallatie, de vervanging van de bestaande verwarmingsinstallatie of service en onderhoud aan de bestaande installatie.  U krijgt van ons technisch advies over de keuze van de juiste cv-ketel en de benodigde capaciteit van de cv ketel in uw situatie. Zo krijgt u de beste cv-oplossing voor een scherpe prijs. Een nieuwe ketel wordt snel door ons geplaatst en onderhouden wij uw installatie graag en goed, bijvoorbeeld op basis van een onderhoudsabonnement.

Wij zijn dealer van diverse ketelfabrikanten zoals Nefit en Remeha. Onze monteurs zijn bekend met deze merken en de meeste onderdelen hebben wij op voorraad of binnen 24 uur in huis. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.