Badkamer renovatie

Deze badkamer hebben wij mogen maken bij een klant in Zuidlaren. Het verbouwen van een badkamer begint altijd bij het uitzoeken van het sanitair. De klanten zijn hiervoor naar de showroom geweest en hebben daar een ligbad, douchecombinatie, wastafel meubel en toilet uitgezocht.

Hierna hebben wij het leidingwerk compleet vernieuwd en vloerverwarming in de vloer aangebracht, het sanitair gemonteerd en gezorgd voor goede badkamer ventilatie.

Dakbedekking

In samenwerking met een aannemer uit Noordlaren hebben wij dakbedekking aangebracht op het platte dak van de aanbouw. Eerst hebben wij isolatie platen aangebracht, waarover een filtlaag is gespijkerd. Hierna hebben wij bitumen dakbedekking aangebracht.  Het dak is afgewerkt met een zinken dekker.

Koperwerk

In opdracht van een hoveniersbedrijf uit Zuidlaren, hebben wij aan een stookhut koperen goten en hemelwater afvoeren aangebracht.

Riolering

Voor een klant in Schipborg hebben wij voor de terras deuren regengoten aangebracht en deze aangesloten op de bestaande buitenriolering.

Septic tank  verwijderen

Voor een klant in Zuidlaren hebben wij een septic tank verwijderd. Voordat deze septic tank verwijderd kan worden moet deze eerst leeggepompt worden.

Na het leeggpompen hebben wij de septic tank verwijderd met een kraan. Zodra de tank in zijn geheel is verwijderd kan de riolering aangelegd worden. Deze zal worden aangesloten op de gemeentelijk riolering. Het gat waar de septic tank heeft gezeten zal volgegooid worden met grond of vulzand, dit is in overleg met de klant.

Toilet vernieuwing

Deze toilet hebben wij voor een klant in Zuidlaren vernieuwd. Mede door de korte lijnen met  stucadoor en tegelzetter konden we deze werkzaamheden binnen een week realiseren.

Vloerverwarming

Het aanleggen van vloerverwarming op de gehele beneden verdieping van een woning.
Op deze manier liggen de verwarmingsbuizen in voorgevormde isolatieplaten. Deze zorgen voor een korte opwarmingstijd en optimale warmtespreiding. Rondom de vloerverwarming word randisolatie aangebracht. In dit geval was er ruimte genoeg in de meterkast voor de verdeler.

Infrezen vloerverwarming:
Ook kunnen wij vloer verwarming stofvrij laten infrezen. Deze manier van vloerverwarming aanleggen is populair geworden doordat het goed toepasbaar is in de renovatie van bestaande woningen.

In een situatie waarin de dekvloer al bestaand is, worden er sleuven gefreesd waarin vervolgens de buis gelegd wordt. Het infrezen kan tegenwoordig in zand/cementdekvloeren, tegel- en natuursteen vloeren, beton en anhydriet.

Vrijhangend toilet

Bij deze klant hebben wij zijn bestaande staande closet vervangen voor een vrijhangend toilet. Het kan wel eens voorkomen dat het verplaatsen van de afvoerleiding een uitdaging is maar meestal is hier wel een goede oplossing voor. Door wat hak en breekwerk hebben wij hier een nieuwe aansluiting kunnen realiseren.

De achter wand van toilet is betegeld met een een donkere antracietkleurige tegel en de overige wanden en de vloer met een lichte tegel. Deze klant kan de komende jaren weer genieten van een fris en modern toilet.

Zinkwerk

Voor een aannemer uit Zuidlaren hebben wij deze aanbouw bekleed met zink.

Zonnepanelen

Voor een klant in Westlaren hebben wij een compleet zonnestroom set geleverd. Op het dak hebben wij 8 pv-panelen aangebracht in de kleur: black.

De omvormer hebben wij in overleg met de klant op zolder geplaatst en de meterkast aangepast met een extra aardlekautomaat en bekabeling.

Zonnestroom set

Voor een klant in Zuidlaren hebben wij een compleet zonnestroom set gemonteerd. Deze zonnestroomset bestaat uit 15 ov-panelen en een omvormer voorzien van wifi-kit.
Doormiddel van deze wifi-kit kan de klant zien hoeveel de panelen opleveren.

Omdat de installatiekast ook verouderd was hebben wij deze ook gelijk vernieuwd.

 
Powered by Phoca Gallery